среда, 24 мая 2017 г.

amerikai rulett

amerikai rulett játék

A rulett európai eredetű játék lehet, de régóta népszerűvé vált az egész világon, beleértve az Egyesült Államokat is. Az amerikai rulett ma már a kaszinó klasszikusának két fő változata, amely Észak- és Dél-Amerikában, valamint a Karib-térségben is megtalálható. Általában az online kaszinó oldalakon is felajánlották, amelyek általában a játékok mindkét verzióját terjesztik (néha más változatokkal is).
A játék rajongói közül az amerikai variáció valami rosszat jelent. Igaz, hogy az európai asztaloknál magasabb a ház szélessége, és nincsenek valódi előnyei ahhoz, hogy pótolják ezt a tényt. De még mindig nagyon szórakoztató és szórakoztató játék, és ha ez a verzió az egyetlen, akkor talán jól fogja találni, hogy élvezni fogja az egész játékot.
Az alapok
A rulett olyan játék, amelyben a játékosok olyan téteket helyeznek el, ahol a labda egy kerekes kerékre fog szállni, amely több tucat különböző számozott zacskót tartalmaz. Az amerikai rouletteb kerék elrendezésénél összesen 38 zseb van: 1-36, valamint 0 (nulla) és 00 (dupla nulla). Mindegyik zseb pontosan ugyanolyan méretű, ami azt jelenti, hogy az összes szám egyformán valószínű, hogy bármelyik spin-ban megtalálható. A nulla és a kettõs nullát zölden festették, míg a fennmaradó számok egyenletesen oszlanak el a piros és a fekete között.
Minden egyes centrifugálás előtt a játékosoknak lehetősége van arra, hogy annyi fogadást tegyenek, amennyit csak akarnak, különféle lehetőségekkel. Természetesen választhatsz egy számot is, és futtathatod vele, abban a reményben, hogy meg fog süllyedni. Azonban a számkombinációk egy tétre is vonatkozhatnak. A téteket a kerék melletti asztalnál egy nagy elrendezésű tálcák teszik; Egy élő kaszinóban rengeteg hely van több játékos számára, hogy az asztal körül kezdjenek és elérhessék a saját fogadásaikat.
Az amerikai asztalnál rendelkezésre álló fogadási lehetőségek gyors lebontása, a "belül" fogadásokra osztva - amelyek általában csak néhány számot vagy kevesebbet tartalmaznak - és a "külső fogadásokra", amelyek a kerekek alacsonyabb nyereményeit fedik le.

Комментариев нет:

Отправить комментарий