среда, 24 мая 2017 г.

x menes játékok

x menes játékok ingyen

X-Men Slots

Az X-Men Slots játék egy 5x5 tárcsás keretrendszer, 25 nyerővonalat kínál, és további 6 olyan funkciót tartalmaz, amelyek a játékot a Playtech Marvel sorozatban alapuló nyerőgépek közül az egyik legnépszerűbbé teszik.
Az X-Men Slots gép megnyerő intro képernyőt jelenít meg a játékba való belépéskor. Az X-Men szuperhősök és a szuper gonoszok csapata meghívja Önt, hogy tanúja legyen a két csapat közötti hosszú távú csatának - jelezve a jó és a rossz közötti hosszú távú ellentétet.
A Playtech többi, a Marvel Comicson alapuló nyerőgépjével ellentétben az X-Men Slots játékban nincsenek aktuális jelenetek a megfelelő filmből. A játék ugyanakkor nagyszerű grafikát és hangot produkál - ami egy nagyon szórakoztató játékkörnyezetet teremt. Az alábbiakban felsorolt ​​összes X-Men szuperhős és szuperhúzó jelen van a tekercseken és a saját szuperhatalmuk szerint animálják.
Az alakváltó Mystique különösen szórakoztató a nézőpontnál, de kissé zavaros is lehet, ha a kép egy másik mutánséhoz hasonlít. A Nightcrawler eltűnik és teleportál egy másik helyre. Láthatjuk, hogy a Storm fényt teremt és szabályozza az időjárást, vagy látja, hogy a Cyclops vörös sugarakat bocsát ki a szeméből.

Комментариев нет:

Отправить комментарий