среда, 24 мая 2017 г.

keno játék

kenó játék lényege

Keno, mint egy Pro
Szerelem a sorsoláson? Mi teszünk. De utáljuk, hogy péntek vagy szombat este várakozzunk. Ekkor jönnek a nagy rajzok. És utáljuk, hogy összetörtünk, amikor a számunk ritkán jön. Ezért szeretjük a kenót annyira.

Valódi pénz keno alapvetően a lottó a kereslet. Válaszd ki a számodat, várd meg a kaszinót, hogy rajzoljon egy sor számot, majd fizesse ki, hogy hány számot tudott elkapni. Csak néhány évvel ezelőtt, a helyi kaszinóban kellett játszania kenójával. De az online kaszinó oldalaknak köszönhetően a keno szó szerint egy kattintás vagy koppintás. És a kényelem csak az egyik oka annak, hogy imádni fogjátok a keno készpénzzel való játékát. Íme néhány megjegyzés:

Ez eszes, nem kell döntést hoznia, miután kiválasztotta a számokat
Csak néhány számot vagy egy csomó számot játszhatsz - ez a hívásod
Ha online keno játékot játszol, soha nem kell várni egy játék indítására - minden játékot irányítasz
Ezek csak néhány oka annak, hogy miért szereted játszani a valódi pénz keno online. De mielőtt játszana, győződjön meg róla, hogy megtanulja a stratégiai tippeket, amelyeket követnie kell, ha nyerni szeretne. Olvassa el az összes információt.

Gyors keno tippek

Játsszon egy következetes számcsoportot - könnyebb nyomon követni, hogy mely számok jönnek fel gyakran

Nézzük a számokat, hogy jöttek létre, és felvette a számos magasabb és alacsonyabb számokat ugyanazon a területen egy szép egyszerű stratégia követni.

Olvassa el a kifizetési táblázatot, mielőtt játszana - meg kell győznie egy minimális százalékot

Ha tudod, hogy mit játszol, és mi szükséges, akkor a játékra koncentrálhatsz.

Használja ki a keno bónuszokat, ha feliratkozik egy online kaszinóra

A legtöbb kaszinó versenyt bónuszt kínál, amikor csatlakozol, segítséget nyújtva neked, amikor Keno-ban vagy más játékokban indulsz.

Ne felejtsd el, hogy ez a szerencse, nem pedig a játék

Ha kevesebb számot választasz, mintsem többet, akkor jobb esélyed lesz, de valójában ez a játék a játék szempontjából és a játék figyelemmel kísérése.

Ismerkedés a játékkal

Keno logó
A tipikus valódi pénzes online keno játék egy keno kártyát, egy fizetési táblát és néhány gombot tartalmaz. Bár minden online keno játék egy kicsit más, ezek a közös elemek, ha megtalálja, ha úgy dönt, hogy játszik online.

Keno kártya - A keno kártya lényegében egy hatalmas számháló. Nagyon nagy lottójegyként gondolhatsz az 1-től 80-ig terjedő számokra. Egy tipikus online keno játékban nyolc sor mindegyik 10 számot talál.
Fizetett táblázat - Ez megmutatja, hogy a kifizetések mennyi lesz a fogásainak számát illetően. A keno-ban nem kell kifizetni a számokat. Ehelyett kifizetésre kerül, ha a megadott számok aránya magas. Például 6 kiválasztott szám 6-ból való elkapása nettó 1800x-os nyereményt eredményezhet, de a kiválasztott 14-ből 6-ból való elkapás csak akkor teheti meg a tétet, ha 2x.
Gyorsválasztás - A saját számok kiválasztása helyett kiválaszthatja a Gyorsválasztás gombot, hogy a rendszer felvehesse őket az Ön számára. Ez ugyanúgy hasonlít a legtöbb állami lottóban megtalálható gyorscsúcs funkcióhoz.
Ha játszhatsz a sorsoláson, akkor készpénzt játszhatsz online keno-val. Tény, hogy az online keno könnyebb. Kezdje a számok kiválasztásával. A legtöbb online kaszinó játékban választhat 1 és 15 között. Hányan választod teljesen magadra. De ne felejtsd el, minél nagyobb számot kapsz, annál nagyobb a kifizetési arány.

Amikor rákattint a számokra, a kifizetési táblázat elkezdődik. A kifizetési táblázat általában két oszlopból áll - Találatok és Kifizetés. Kombinált, ez az információ azt mondja meg, hogy mennyi pénzt fog csinálni, ha elkap valamilyen számot. Tehát, ha a Találatok / Kifizetés táblázat 5/800-ra áll, akkor 800x-os fizetést kapsz, ha 5 számot találsz.

Beállíthatja a fogadást a kijelölt tét nagysága melletti nyilakra kattintva. Néhány valódi pénzes online keno kaszinóban a nyilak felfelé és lefelé mutatnak. Más esetekben balra vagy jobbra mutathatnak. Általában a nyilak színben jelennek meg, így tudják, hogy kattinthatóak.

Ha régóta játszik, valószínűleg egy Spin gombot lát. A résidőkben megnyomja a Spin gombot az orsók aktiválásához. Nem találsz Spin gombot az online keno-ban, mert nincs forgatás. Ehelyett valószínűleg megtalálja a Play 1, a Play 5 vagy a Play 10 gombot. Ez egyszerűen megmondja az online kaszinóban, hogy hány környi számot szeretne játszani. Dióhéjban úgy döntesz, hogy hány játékot szeretne játszani.

Miután elkezdődött a valódi készpénzes keno játék, a rendszer 20 számot húz, mindegyiket X-vel vagy pipa segítségével ellenőrizni (ismét az online keno kaszinójától függ, amelyet játszani szeretne). Ezután kifizetésre kerül, hány számot ér el.

2. A legjobb online keno webhelyek
A Keno online nagyon szórakoztató, és biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb online élményt kapja, ha olyan kaszinókra hagyatkozik, amelyek olyan funkciókat kínálnak Önnek, mint a tapasztalt játékosok. Íme néhány dolog,

Комментариев нет:

Отправить комментарий