среда, 24 мая 2017 г.

fáraós játékok

Játsszon a Fáraó Fortune Slots ingyen és megtalálja a Real Money Kaszinók online játékot
A Pharaohs Fortune játék egy klasszikus slot gép, amely eredetileg a masszív találati nevű Cleopatra slot. Sok játékos számára ez a játék valójában jobb, mint Cleo, de ez a játék stílusától függ.

A fáraó szerencséje Európa egyik legnagyobb slágere, éppúgy, mint a Cleopatra Vegasban. Az egyik dolog, amit az emberek nagyon szeretnek a játékról, a háttérben játszó hangsáv (Walk Like egy egyiptomi).
Ingyenes fáraó Fortune Slots
A fáraó szerencsejátékai
Az IGT által gyártott fáraó szerencséje a legtöbb kaszinóban megtalálható az USA-ban és Kanadában. Különösen népszerű az Atlantic Cityben valamilyen oknál fogva, ahol a Trump és a Tropicana legfelső emeletén játszhat.

Ez a játék egyike azoknak a néhány játéknak, amelyek hatalmas hatást gyakoroltak az egész világon. Ugyanúgy, mint Cleopatra e tekintetben. Láttam ezt a játékot kaszinókban az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztráliában és egész Latin-Amerikában.



Fáraó Fortune Slots bónusz kör
Ez a Pharaohs nyerőgép ingyenes spin bónuszkörrel van, ami igazán jó szórakozás és nagy nyereményhez vezethet.

Az a dolog, amit nagyon szeretek a bónuszról, az a póker, és keresse meg a kereket, mielőtt elindulna az ingyenes pörgetésekbe. Amikor eléred a bónuszt, akkor egy piramist kapsz, és kiválaszthatja a szimbólumokat, ami viszont olyan tulajdonságokat tár fel, amelyeket a szabad pörgetésekben kapsz.

Így például kiválaszthat egy ikont, amely extra kerekeseket ad a szabad pörgetéseknek, vagy olyan, amely extra ingyenes pörgetést biztosít. Összesen, ha igazán szerencsés vagy, összesen 25 szabad pörgetést kaptál, amelyek mindegyike 6x szorzót is kaphatott - ez majdnem ugyanaz, mint 150 szabad pörgetés!



High Limit Pharaoh's Fortune Slots (Vegas)
Vegasban a high limit slot helyiségekben sokszor láttam a Pharaohs Fortune-t. Ez nem olyan népszerű a nagy limitű játékhoz, mint a 3 tárcsás játék, például a Triple Diamond és a Five Times Pay, de ez az egyik legnépszerűbb video slot.

Ha egy magas rangú terembe készülsz, mint a Caesars vagy a Wynn, talán ez a játék elérhető lesz, ha egy soronként 1 dollárt vagy még többet szeretne játszani.

Комментариев нет:

Отправить комментарий