среда, 24 мая 2017 г.

cherry line gyümölcsös játékgép letöltés

ONLINE SLOT GAME

Itt az ideje, hogy felkeltsétek a párt hangulatát és játsszatok a Boldog Gyümölcsöket! Tekintse meg a mosolygó arcukat a zászlókon, és remélik, hogy a bónusz szimbólumokat 7, Pick-A-Win és az arany kulcsa néhány színes nyereményért.

Meg kell egyeznie a szimbólum 3, 4 vagy 5 azonosítójával egy nyerővonal mentén. A győztes kombinációk a bal oldali első tekercsen kezdődnek, és az aktív nyerővonal mentén haladnak az utolsó dobon a jobb oldalon egy szabványos játékban. A szimbólumoknak megszakítás nélkül együtt kell lenniük. A csillag szimbólum helyettesíti az összes szimbólumot, kivéve a három bónusz szimbólumot.

BONUS JÁTÉKOK ÉS GYŐZTES GYÜMÖLCSI JELLEMZŐK

SPLAT BONUS:

3, 4 vagy 5 Pick-A-Win szimbólumok bárhol a dobokon, ez a kör. Válasszon ki egy szimbólumot a szorzó győztes összegének feltárásához. A jelenlegi tétjét megszorozza ez az összeg.

SUPER 7 BONUS:

Spin-up három 7 szimbólum a 2, 3 vagy 4 tekercsek, hogy indítsa el ezt a bónusz kör. Válasszon egyet a 7 szimbólum közül, és színe megváltozik. A bronz, az ezüst vagy az arany meghatározza, hogy mikor emelkedik a szorzó, és ez a szám az, amellyel a jelenlegi tétjét megszorozza. Az arany a legmagasabb szorzóértéket adja, ezt követi ezüst, majd bronz.

CRAZY STREAK BONUS:

Itt van a 3., 4. vagy 5. tekercsre érkező kulcsjelek, amelyek elindítják a Crazy Streak bónuszt. Ebben a körben három tekercs van, és meg kell pörgetni egy megfelelő háromszoros kombinációt. E kombinációtól függően a megfelelő szimbólumok világítanak a kijelzőn. Ha egyszer három hasonló szimbólumot világított meg, akkor nyer egy szorzót! Mindegyik multiplikátor összeadódik. Ez a bónuszkör akkor ér véget, amikor a három gyilkos paradicsom alatt látható az orsók, és a végső nyereményed megjelenik.

1 комментарий: