среда, 24 мая 2017 г.

farkasos játékok

farkasos játékok online

Ezüst Fang egy gyönyörű "húzott" slot, amely átviszi a képeket a Silver Fang, a japán vadonban élő medve vadászkutya világába, és egy japán manga sorozat, a Ginga: Nagareboshi Gin. A videó nyerőgép 50 nyerővonalat kínál 5 tárcsán, és akár 500 érmét is fogadhat. Az ilyen licitálási lehetőségek mellett vad, szórt és ingyenes pörgetést is kínál. Mindazok számára, akik nagyobb eséllyel szeretnének elkapni, van egy kocka lehetőség, ha győzni fogsz.

A farkas üvöltés szimbóluma ebben a résben a vadonban van, és helyettesíti az összes többi szimbólumot, hogy segítsen összeállítani egy nyerő kombinációt. Nem helyettesíti a szórást a teljes szóródás elérése vagy az ingyenes pörgetés aktiválása céljából. A hozzáadott érték ebben a vad szimbólumban az, hogy az aktív nyereményvonalon lévő több vad egy nyerő kombinációt eredményez, és akár 1000 érmét nyerhet. A szabad pörgetések során egynél több vad szimbólum jelenhet meg egy időben egy tekercsen, hogy létrehozza a Farkas ordító réteget. Ez a verem növeli a nyerési esélyeit, mivel helyettesíti más szimbólumokat.

A Paw Print a szétszóródásod és kifizetődő kombinációkat nyújt, ha három vagy annál több szétszóródott ezen a nyíláson. Ha sikerült megnyerni egy győzelmet egy engedélyezett nyerővonalon és egy szétszóródott győzelmet, mindkettőt kifizetni fogják. 50x-ig nyerhet a teljes téted a szétszórt kombinációval.

Három vagy több Paw Print szimbólum aktiválja a Free Spins Bónusz játékot. 15 ingyenes pörgetést kapsz. A szabad pörgetések során minden nyereményed 5-tel megszorozódik. További szabad pörgetést nyerhetsz, ha három vagy több szétszedést kapsz a tekercseden, és ezeket hozzáadod a meglévőkhöz. A Free Spins bónuszjáték során minden nyereményt összegyűjtöttek, az ingyenes pörgetések véget értek, lehetőségük van kockáztatni ezeket a nyereményeket, vagy folytatni a rendszeres játékot.

Miután nyertél a játékban, a szerencsejáték aktiválódott, és kiválaszthatja vagy kockáztathatja vagy összegyűjtheti. A következő kártya színének kitalálása megduplázza az érme mennyiségét, és kitalálja, hogy az öltözet megnégyszerezi.

Hogyan játszhatunk Silver Fang-t?
Az ezüst Fang nyerőgépnek öt fő gombja van, amelyek vezérlik a játékot:

Sorok - Nyomja meg, hogy kiválassza, hány nyerővonalat aktivál.
Érmék - Nyomja meg, hogy kiválassza, hogy hány érmét fogadjon soronként.
Spin - forgassa el a tekercseket.
Bet Max -Spins a tekercs a legmagasabb érme érték és érmék soronként fogadott a játék.
+/- - Kattintson az érme megnevezésének módosításához. A tartomány 0,01-0,05

Комментариев нет:

Отправить комментарий