среда, 24 мая 2017 г.

bohócos játékok

Funhouse Slots

Ha egy ideje nem élvezed a szórakoztató vásárot, és haldoklódnak, hogy megkarcoljátok azt a viszketést, akkor megoldást találhatunk neked, amely még csak nem is követeli, hogy elhagyja a nappali helyet. bohócos játékok ingyen 500
A Funhouse egy Microgaming által létrehozott video slot játék, amely egy mulatságos téma alapján készült. A színek élénkek, és néhány bohóc leborzadhat, hogy csámcsogjon rajtad, úgyhogy légy éber. A Funhouse klasszikus, retro beállításokat és egyszerű játékmódot kínál a játékosok számára a különböző szintű tapasztalatokhoz.
További információ nélkül, nézzünk meg egy pillanatra, hogy többet tudjunk erről a szeszélyes játékról és a legjobb módjainkról, hogy biztosítsuk a legnagyobb nyereményeket.
Üdvözöljük a Fun Fairen
A Funhouse egy nagyon retro design-ot büszkélkedhet, és a képernyő szó szerint tele van gombokkal, kijelzőkkel és kiemelkedő fizetési lehetőséggel a jobb oldalon.
A háttérben egy bohóc arca elárulja a tátongó száját, amely önmagában elég rémisztő az igazat megvallva. A játék meglehetősen sötét, mély lila tónusokkal a háttérben.
Ami a hanghatásokat illeti, a Funhouse meglehetősen reális, és nagyszerű és dinamikus hangulatot biztosít a játékosoknak, hogy rövid idő alatt eljussanak a helyi mulatságra.

Комментариев нет:

Отправить комментарий