среда, 24 мая 2017 г.

űrlényes játékok

űrlényes játékok ingyen online

Space Evader Gold

A Videoslots.com oldalon kínáljuk ezt a népszerű karácsonyi játékot Space Evader Gold. A Space Evader Gold nagyon könnyű megtanulni, és a design és a grafika lehetővé teszi, hogy lazítson és izgatott legyen. Az Ön feladata, hogy elmeneküljön az űrhajójától, hogy elérje a jackpotot. Találsz néhány szép funkciót, amelyet nem találsz az eredeti Space Evader játékban.

Találsz néhány bónusz funkciót, amelyeket meg akarsz találni. A szorzók 1 € és 30 € közöttiek, és egészen a jackpotig, amely akár € 2000 is lehet! Csak tekerje a digitális kockákat, és elérje a célvonalat, és a jackpot a tiéd. Idegen karaktered ugyanolyan lépéseket fog ugrani, mint a dobásnál.

A Space Evader Gold pálya segítségével nemcsak a nyertes zónákra szeretne menni, hanem elkerülni azokat a csapdákat is, amelyek megakadályozzák Önt. Miután csapdába esett, csak elkezdesz, és próbálkozz újra. Az utolsó átadott nyerési zóna fizet.

Amikor egy multiplikátort vagy más biztonságos helyet találsz, akkor újra dobd a kockákat, és menj a következő győztes zónához. Az utoljára elért győztes zónát fizet, és minél hosszabb ideig teszed, annál többet nyersz, egészen a végéig, a jackpot, amely akár 2000 € -ot is fizet.

Комментариев нет:

Отправить комментарий