среда, 24 мая 2017 г.

fej vagy írás

fej vagy írás online

A fejekről vagy a farokról

Ugyanúgy, mint a rock, a papír olló és az odds és a evens, a Heads or Tails valószínűleg olyan játék, amelyet sokszor játszottál a barátaiddal, akár szórakoztató, akár kisebb érvekkel. Ha ez egyike azoknak a játékoknak, amelyekkel általában szerencséd van, talán meg kell próbálnia a számítógépet ellenőrizni, és megnézni, hogy a szerencse egy részét hideg, kemény pénzbe fordíthatja!

Heads or Tails információ

A játék alapjául szolgáló koncepció olyan egyszerű, mint amilyennek érhető el - azt hiszed, hogy az érmék fejjel vagy farkon jönnek-e elő. Ha egyszerűbb, egyszerű játékokat szeretne, akkor ez a választás az Ön számára!

Hogyan kell játszani a fej vagy a farok
Kezdje a tétet. Bármely $ 10 és 100 dollár közötti kezdeti tétet tehetsz, így a kockáztatott játékosok számára olyan téttartományok játszottak, mint azok, akiknek egy kicsit többet kell tenniük a sorra.

Ezután válassza ki, hogy egy pénzérmét vagy egy érmét szeretne flip. Ha egy érmét választasz ki, akkor kitalálod, hogy ez mentes-e fejjel vagy farkon; Ha két érmét választasz, akkor döntesz, hogy melyik érmék kombinációját fogod látni (az érmék sorrendje nem számít).

Most el kell döntenie, hogy hány érme - 1, 2 vagy 3 - próbálkozzon. Ha egy flipre esik, és helyesen találja meg, akkor 1,9-szer megnyeri a fogadást; Két helyes találgatás egymás után 3,8-szeresére nyeri a tétet; Három találgatás egymás után nyeri meg az első tétet. Ne feledje, hogy ha a 2-es vagy a 3-as sorozatban helyesen kitalál, akkor még egyszer nem kell helytelenül találnia, és hogy nem változtathatja meg a találgatását egy flip-ről a másikra ugyanabban a sorrendben. Más szóval, válassza ki bölcsen a kombinációját, mert ragaszkodni fog hozzá!

Комментариев нет:

Отправить комментарий