среда, 24 мая 2017 г.

pulykás játékok

Törökország Idő Slot Machine

A klasszikus nyerőgép minden szokatlan csavarral, a Turkey Time egy WRS Technology 3 pontos, egy nyerővonalas címével, a WGS Technology-től, amely tartalmazza a kiegészítő kifizetéseket, a nyereményszorzókat és egy bónusz funkciót.
A Hálaadás ünnepén alapuló Törökország idő meglehetősen egyedi esztétikája a retro nyerőgépnek, így sokkal látványosabb, mint sok más klasszikus játék a WGS Technology katalógusában. A 2400-as érme elsődleges díja a játékosok számára, amikor a maximális érme mennyiségén játszanak, ami azt jelenti, hogy a nyerőgép elég nagylelkű visszatérést biztosít a játékosoknak.
A zarándokválasztás pulykás játékok
Mint a többi klasszikus slot a WGS Technology játékportfóliójában, a Turkey Time egy hihetetlenül egyszerű játék. Egyetlen aktív nyerővonalon a játékosoknak egyszerűen el kell dönteniük, hogy hány érmét kell fogadniuk, és mennyi érdemes lesz ezek az érmék. Az érmék 1 és 3 között érhetők el, a méretek pedig 0,01- $ 10,00 között mozognak, ami azt jelenti, hogy a rés max.
Mivel a Turkey Time háromszintű nyereménytáblázattal rendelkezik, mindig azt javasoltuk, hogy mindig a kiválasztott három pénzérmével játsszon, majd egyszerűen állítsa be az érme méretét a bankrolljával összhangban. Ezzel elérheti a slot maximális 2400 érme-nyereményét, a bónusz funkciót és egy pár extra kifizetési lehetőséget, így többet, mint megéri a kis további ráfordítást minden egyes centrifugálásban.
Három érme játékban, nyeremények Törökországban Az idő négy pénzérmével kezdődik, minden olyan sütőtök ikonra, amely a központi sorban jelenik meg, míg a zarándok kalap szimbólumok nem csak a játék jackpot ikonjaként szolgálnak, hanem a győztes érték kétszeresét vagy négyszeresét is Nyerővonalak, amikor egy vagy kettő helyettesít.

Комментариев нет:

Отправить комментарий